Demir Çelik Endüstrisinde Lider Firma


Demir Çelik Endüstrisinde Lider Firma

ESN Metal, demir çelik endüstrisinde faaliyetlerine devam ederken her zaman müşteri odaklı hizmet vermektedir. Yine bu noktada gerçek zamanlı fiyat takibi yapmak isteyenler için de uygun çözümler sunan ESN, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kare profil fiyatları, metal sac levha ve demir çelik gibi ürünler için anlık bilgi almanızı sağlamaktadır. Tüm bu süreçler her zaman %100 müşteri memnuniyetinin sağlanması içindir. 

Öte yandan kare dolu demir fiyatları da pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.
Kare dolu demir, sıcak haddeleme uygulamasıyla üretilen demirlerdir. Tüm köşeleri birbirine eşit olan bu demir makine imalatları, vinç sektörü, zirai aletler ve inşaat sektöründe çokça kullanılmaktadır. Standart ebatlarda üretilen bu ürünlerin ESN tarafından tüm talepler için imal edildiği unutulmamalıdır. 

Ayrıca genel montaj çalışmalarında da tercih edilen kare dolu demirler pencere ve kapı koruyucuları ya da süs demir işlerinde de kullanılıyor. Yüksek korozyon direncine sahip olduğu için ağırlık taşıma noktasında ihtiyaca uygun çözümler de sunabiliyor. Ayrıca ciddi bir dayanaklık seviyesine ulaştığı için farklı hadde ürünler arasında her zaman dikkat çektiği de biliniyor.

Kare Dolu Demir Ürünlerinde ESN Metal Farkı

Kare dolu demir ürünlerinin imalatında daima müşteri taleplerine göre hareket eden ESN, dekoratif demir işleri ya da tamir işleri gibi süreçler için de faaliyetlerini sürdürmektedir. Bununla beraber üretim standartlarında teknolojik imkanların tamamından faydalanan ESN, günümüzde hem tercih hem de tavsiye edilen firmalar arasında yerini almayı başarmıştır. 

Üstelik lama demir fiyatları da her zaman uygun seçeneklerle sunulmaktadır.
Demir yolu üretimi, demir imalatı, süs işleri, makine imalatları ve vinç sektöründe sıkça kullanılan bu demir türüne alternatif olan diğer tüm demir ürünleri için de iletişime geçebilirsiniz. Kare dolu demir ürünleri ayrıca iskele yapımı, beton temeller ve bazen de kirişlerde kullanılmaktadır. %100 zamanında teslimat garantisiyle sunulan tüm endüstriyel ürünlerin tedariki için firmayla iletişime geçmeniz ve taleplerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. 

Son olarak demir çelik piyasasındaki her gelişmeyi yakından takip eden ve diğer firmalardan bu sayede bir adım önde olan ESN, bütçenize uygun çözümler sunmayı sürdürürken çelik hasır fiyatları noktasında da bütçenize uygun hareket etmektedir.



Comments

Post a Comment